kerstactie extreme lasergame
door eXtreme lasergame

Extra kerstdeal in de kerstvakantie bij eXtreme lasergame

eXtreme lasergame + paintball + schaatsen kerstdeal

Tijdens de kerstvakantie kun je 1 uur lasergamen + 1 uur paintballen + 1 uur schaatsen voor maar €20,- p.p. Deze actie is geschikt voor zowel jong en oud!

Dagelijks geopend van 10.00 tot 22:00 uur.

LASERGAMEN

Een spel lasergamen duurt 15 minuten. Met onze kerstdeal speel jij 1 uur voor € 15,- per persoon.

Paintballen

Een spel paintballen duurt ongeveer 10 minuten. Met onze kerstdeal speel jij 1 uur voor € 15,- per persoon.

Schaatsen

Lekker discoschaatsen op de indoor schaatsbaan! Gratis bij onze kerstdeel combinatie.

Alle maten schaatsen aanwezig.

Openingstijden

Dagelijks Geopend vanaf 10:00 uur tot 22:00 uur

Feestdagen

1e Kerstdag Gesloten
2e Kerstdag 10:00 – 22:00 uur
Oudjaarsdag 10:00 – 22:00 uur
Nieuwjaarsdag 12:00 – 22:00 uur

door eXtreme lasergame

TELEFONISCH TOPTALENT GEZOCHT

Namens eXtreme lasergame ga je (studenten, personeels) verenigingen, stichtingen en clubs benaderen om onze unieke B2B verdienmodel aan te bieden. Je ontvangt een commissie per reservering die je afsluit met de klant.

Als Telemarketeer, werk je vanuit huis en mag je zelf je werktijden bepalen. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische verkoop van diverse activiteiten en/of arrangementen. Je benadert (potentiële) klanten commercieel, vriendelijk en volwassen.

Lijkt het je iets, heb je een fijne telefoonstem en durf je te bellen?

SOLLICITEREN
Voor vragen en sollicitaties neem je contact op met eXtreme lasergame via info@extremelasergame.nl of gebruik het formulier.

Solliciteer snel!

Vacatures

lasergame kinderfeestje
door eXtreme lasergame

Vier je verjaardag met ons en ontvang een leuk cadeau!

Vier jou verjaardag met eXtreme lasergame en je vrienden! Plezier voor jong en oud bij jou op locatie of bij ons in Amsterdam of Wormerveer. Reserveer nu en ontvang een leuk cadeau..

Vier met 10 vriendjes en vriendinnetjes en ontvang een XL Zweefvliegtuig cadeau.
Wil je het vieren met 20 vriendjes en vriendinnetjes dan ontvang je een te gekke Quadro-copter!

Direct reserveren klik hier.

door eXtreme lasergame

Nationaal Buitenspeeldag 14 juni 2017

Sinds 1994 wordt er in Nederland elk jaar een Nationale Buitenspeeldag gehouden (tweede woensdag in juni). Op die dag worden overal in ons land straten afgesloten voor verkeer, zodat kinderen er zonder gevaar naar hartenlust kunnen spelen..

De dag is een echte actiedag met spandoeken, folders, ouders en natuurlijk veel spelende kinderen op straat. Door het afsluiten van de straten wordt de aandacht gevraagd van omwonenden, de gemeente en voorbijgangers. Elke straat, buurt of school kan meedoen om zo de eigen omgeving veiliger en kindvriendelijker te maken.

[blockquote author=”” link=”” target=”_blank”]Uit voorgaande buitenspeeldagen blijkt dat het contact dat op deze wijze gelegd wordt tussen buurten en gemeente vaak leidt tot aanpassingen en verbeteringen, bijvoorbeeld snelheidsbeperkende maatregelen, veilige oversteekplaatsen of gewoon meer speelruimte. …[/blockquote]

De Nationale Buitenspeeldag vraagt op een speelse manier aandacht voor een kindvriendelijke inrichting van buurten en straten. De actie doet een beroep op buurtbewoners en voorbijgangers om hun verkeersgedrag onder de loep te nemen. De actiecomités nodigen vertegenwoordigers van de gemeente uit om bij de actie aanwezig te zijn. De gemeente kan zo op een directe manier in gesprek komen met kinderen en ouders uit een buurt of straat. De problemen die kinderen en ouders in hun buurt of straat ervaren, kunnen dan besproken worden en er kunnen oplossingen en ideeën aangedragen worden.

 

eXtreme lasergame Raptor
door eXtreme lasergame

Intager Raptor 2S is lasergame 2.0

Intager Raptor 2S

Intager Raptor 2S headband

Intager Raptor 2S systeem biedt u alle mogelijkheden die u maar kunt bedenken. Wilt u een volledige dag of maar 10 minunten spelen, het kan allemaal. Creëer volledige veldslagen, waarbij iedereen een rol krijgt zoals bijvoorbeeld medic of sniper. Daarnaast kan het bereik van de wapens worden aangepast waardoor het ook geschikt is voor indoor gebruik.

  • Geschikt voor zowel Indoor als Outdoor gebruik
  • Creëer eigen personages en spelvarianten
  • Zeer nauwkeurig tot 150 meter
  • Target System voor extra spelmogelijkheden
  • Volledig draadloos te spelen
  • Gepersonaliseerde spelers statistieken
  • Licht en duurzaam
supair bunkers
door eXtreme lasergame

Lasergame 2.0 bunkers/objecten..

Met de nieuwe bunkers zijn we klaar voor de 3v3 en 5v5 Extreme Lasergame arrangement. Ben jij toe aan een sportief uitje? Ga dan de strijd aan met je vrienden, collega’s of familieleden met de Extreme Lasergame Sport arrangement. Beleef Lasergame als een sportief, spannend maar vooral gezellig uitje.