WAT IS LASERGAME?

Lasergamen is een gezelschapsspel dat men speelt in een groep, en waarbij men probeert om de tegenstander "af te schieten" en op deze manier punten te verzamelen. Iedere deelnemer draagt een headband dat het signaal kan opvangen, en de speler laat weten wanneer deze geraakt is. Tevens houd het bij hoeveel keer er is geschoten en door wie. Na afloop is het mogelijk om de score te bekijken per speler en als team.

Lasergame wapens gebruiken infrarood zoals met de afstandsbediening voor de TV en is niet gevaarlijk voor mens/dier.


RESERVEREN
LASERGAME OP LOCATIE

Lasergamen is er al voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Ideaal voor kinderfeestjes, groepsfeestjes en familiefeesten. Lasergamen kan over het algemeen overal gespeeld worden! Wat dacht je van je eigen achtertuin, je school, parkeerplaats of voetbalclub.

Soldier / Sniper / Medic

Instelbaar bereik van 10m tot 150m

Eenvoudige bediening

  Lichtgewicht en makkelijk hanteerbaar

  Draadloos systeem incl. soundeffects

RESERVEREN

eXtreme lasergame Raptor

 

LASERGAME SPECIALS

TIP Woensdag Special €17,50

Iedere woensdagmiddag van 14:30 - 18:00 | Duur 1,5 uur | Minimaal 8 pers.

Vrijdag Special €17,50

Iedere vrijdagavond van 18:00 - 22:00 | Duur 1 uur | Minimaal 8 pers.

Weekend Special €15,-

zaterdag- en zondagochtend van 10:00 - 13:00 | Duur 30 min | Minimaal 6 pers.

KINDERFEESTJE
AANBIEDING 20 KINDEREN

KINDERFEESTJE

INCL. MENU €500,-

Enkel locatie Beverwijk vanaf 20 personen.
Incl. kindermenu.
Incl. cadeau voor de jarige!

RESERVEREN

OUTDOOR LASERGAMEN VOOR KINDEREN & VOLWASSENEN

Op zoek naar een actief en uitdagend groepsuitje? Dan is outdoor lasergamen precies wat jij zoekt! Het spel is spanend, actief en uitdagend voor jong en oud.

Bij eXtreme lasergame wordt het beste van lasergamen en paintball gecombineerd tot één groot belevingsspel. Het grote voordeel hierbij is dat je actief bent in de buitenlucht zonder er pijnlijke blauwe plekken aan over te houden.

Ons speelveld is voorzien van verlichting zodat er ook gewoon spectaculaire avondgames gespeeld kunnen worden. Beleef lasergamen in de avond voor een nog spectaculairdere ervaring.

 

ONZE LOCTIES

Lasergamen kan in principe overal gespeeld worden. Binnen je bedrijf, op parkeerplaatsen, tijdens evenementen, op scholen, campings: het kan allemaal. Natuurlijk ben je ook welkom op een van onze vaste locaties in Nederland.

Onze locaties zijn ideaal voor kinderfeestjes, groepsfeestjes of een familiefeest.

LEES MEER

KINDER PAINTBALL CLUB

Naast onze lasergame arrangementen is onze locatie in Beverwijk de plek om paintball als sport of hobby te beleven! Je traint door de weeks en in het weekend met jou team om het eens per maand in een toernooi tegen anderen op te nemen. Onder begeleiding van een ervaren paintball speler van Amsterdam Notorious leer jij de ins-en-outs van het toernooi paintball. Wie weet schitter jij voor je het weet op de NXL Europe Series!

Wil jij meer informatie of aanmelden voor een proeftraining?

Mail naar info@extremelasergame.nl