Join onze paintballclub! va 8 jaar

Tournament paintball / Sup'Air paintball is de officiële wedstrijdvorm van paintball en wordt over de hele wereld beoefend. Deze vernieuwende vorm wordt gespeeld op speelvelden die bestaan uit opblaasbare objecten. De layout van een speelveld is gespiegeld. Dit betekend dat het niet uitmaakt vanaf welke kant het team speelt. En doordat deze elementen opblaasbaar en verplaatsbaar zijn, kan er iedere keer een ander speelveld gecreëerd worden!

Twee teams, van ieder vijf spelers, spelen op een (kunst) grasveld gevuld met opblaasbare objecten. Het format is 5 tegen 5, 10 minuten pure speeltijd met als doel zo veel mogelijk punten te scoren. Een punt scoor je door op de buzzer van de homebase van de tegenstander te drukken waarna de klok stopt met lopen.

De Reffs (scheidsrechters) houden toezicht, zodat het spel eerlijk verloopt.

Beleef de ultieme vorm van paintball

Paintball als wedstrijdvorm wordt beoefend op verschillende niveaus. Van bezoekers van paintball velden, lokale teams in nationale competities tot professionele teams die deelnemen in Europese en Wereldkampioenschappen. Zo wordt de Europese competitie (NXL Europe) georganiseerd in verschillende Europese steden.

Wij beschikken over een officieel NXL speelveld 2018, bestaande uit de nieuwste bunkers. Wil jij meer informatie over de paintballclub neem dan vrijblijvend contact met ons op.


eXtreme lasergame kinder paintball club

painttball voor jong en oud

TRAINEN

Elke week trainen op vaste dagen van 19:00 - 21:00

OPEN-DAGEN

Elk weekend trainen tegen andere teams.